ZF 24

EstEve, Renault: Platformele de clasa mica vor fi imbunatatite in Romania

28.08.2008, 19:00 15

In cadrul centrului Renault Technologie Roumanie (RTR), care va fi completat anul viitor de centrul de incercari de la Titu, judetul Dambovita, se vor dezvolta elemente tehnice care sa imbunatateasca modelele Symbol si Logan ale Renault.

"Cu toate ca noul Renault Symbol (prezentat miercuri in cadrul Salonului Auto de la Moscova - n.red.) nu a fost dezvoltat in Romania, in cadrul RTR acesta va fi imbunatatit, alaturi de modelul Logan", a spus Christian EstEve, directorul Renault pentru Europa de Est, Africa de Nord si Rusia (Euromed), care a subliniat ca in Romania vor fi dezvoltate si imbunatatite modelele sedan destinate pietelor emergente, in timp ce Clio, modelul de clasa mica al grupului, va fi proiectat in continuare in Franta.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care va fi numarul de angajati care vor lucra in locatiile RTR pana la sfarsitul lui 2009 si cand va fi lansata noua versiune a lui Kangoo la care lucreaza inginerii romani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO