ZF 24

Erste Bank: Exista "oportunitati dramatice" pentru a reduce personalul BCR in urmatoarele 18 luni

01.05.2007, 00:43 17

BCR dispune de "oportunitati dramatice" pentru reducerea personalului in urmatoarele 18 luni, avand in vedere procesul de centralizare inceput in banca, au declarat, astazi, oficialii Erste Bank, la conferinta telefonica de dupa publicarea rezultatelor grupului austriac in primul trimestru.
"In Romania, avand in vedere procesul de centralizare, exista oportunitati dramatice de a reduce personalul in urmatoarele 18 luni", a afirmat unul dintre reprezentantii Erste Bank, raspunzand unei intrebari privind costurile cu personalul la nivelul grupului austriac.
El a aratat ca schimbarile la nivelul personalului vor depinde de evolutia centrelor regionale si de cati angajati ai bancii vor accepta posturi in noile sucursale sau vor fi calificati pentru activitatile de back-office.
Erste Bank a anuntat, astazi, ca numarul personalului a fost deja redus cu circa 600, la aproximativ 12.900 de angajati pe ansamblul grupului BCR. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO