ZF 24

Engie România, furnizor de gaze naturale, a avut afaceri de 6,7 mld. lei în 2019, în creştere cu 17%: Utilizarea aplicaţiei mobile a crescut cu 450% în perioada stării de urgenţă. „Digitalizarea a fost accelerată în mod simţitor de această criză“

Engie România, furnizor de gaze naturale, a avut afaceri...

Autor: Miruna Diaconu

08.06.2020, 18:25 277

♦ Furnizorul de gaze naturale a avut o cifră de afaceri de 6,7 miliarde lei în 2019, în creştere cu 17% faţă de anul anterior.

Clienţii companiei Engie România, cel mai mare jucător din piaţa locală a distribuţiei şi a furnizării de gaze naturale, au utilizat în proporţie de 450% mai mult aplicaţia mobilă a companiei în perioada stării de urgenţă comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Astfel, pe perioada stării de urgenţă a fost înregistrată o creşterea semnificativă a utilizării instrumentelor digitale precum aplicaţia mobilă, factură prin e-mail, contul de client ENGIE şi plăţile online, puse la dispoziţie clienţilor prin aplicaţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO