ZF 24

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf. Ştefan Surcel, 25 de ani, cu un portofoliu de 80.000 euro la Bursă. „Dacă s-ar lista Dedeman, 5 to go, dar şi alte companii conectate la viaţa de zi cu zi, atunci tinerii ar veni la Bursă“

Autor: Tibi Oprea

29.04.2020, 17:20 237

Ştefan Surcel, 25 de ani, spune că a început să investească pe piaţa de capital în urmă cu aproape şase ani şi că în prezent, pe fondul acu­mu­lărilor periodice, a ajuns la un porto­foliu de circa 80.000 de euro. 

„Am început să tran­zacţio­nez la 19 ani, cu sume mici şi paşi mărunţi. Iniţial a fost un hobby, acum a în­ceput să devină o activitate căreia îi acord multă atenţie şi pe care mă concentrez oarecum full time“, spune Ştefan Surcel la emisiunea ZF Deschi­derea de astăzi. El spune că pri­mele depuneri au fost de ordinul sutelor de lei şi că a început să facă plasa­mente lunar.

„Îmi depuneam câte 20% din salariul pe care îl aveam în perioada respec­tivă într-un cont de economii, iar apoi am realizat că un cont de economii nu este cea mai benefică zonă în care să-ţi plasezi banii şi m-am îndreptat către piaţa de capital“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO