ZF 24

Elon Musk vrea să anuleze interdicţia pe viaţă a lui Donald Trump de pe Twitter: Miliardarul susţine că excluderea fostului preşedinte al SUA de pe platformă „a fost o decizie proastă din punct de vedere moral”

Elon Musk vrea să anuleze interdicţia pe viaţă a lui...

Autor: Andrei Şerbănescu

11.05.2022, 13:47 828

Elon Musk a declarat că va anula interdicţia lui Donald Trump de pe Twitter, acuzând compania de socializare de părtinire, fapt care a agravat diviziunile politice în SUA, scrie Financial Times.

„Cred că a fost o decizie proastă din punct de vedere moral”, a declarat Musk cu privire interdicţia pe viaţă a lui Trump, care a fost impusă la scurt timp după ce o mulţime de susţinători ai fostului preşedinte au invadat Capitoliul SUA pe 6 ianuarie anul trecut.

Musk a fost de acord să cumpere platforma de socializare pentru aproximativ 44 de miliarde de dolari. „Aş anula ban-ul permanent al lui Trump”, a adăugat el. „Evident că nu deţin încă Twitter, aşa că nu ştiu cu siguranţă dacă voi face acest lucru sau nu”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO