ZF 24

Electrolux are un nou director general la fabrica din Satu Mare

18.10.2007, 12:47 534

Compania Electrolux Romania, divizia locala a producatorului suedez de electrocasnice omonim, a numit un nou director general pentru fabrica Satu Mare. Dan Dogojie are 37 de ani, iar anterior a detinut pozitii de middle si top management in sectorul de automotive. El va prelua functia de director general al fabricii Electrolux din Satu Mare, de la Constantin Nedelcu.

In ultimii 12 ani, Dogojie a fost angajat in cadrul Elba Timisoara, BOS Automotive Arad, Solectron Timisoara si Leoni Wiring Systems Arad. Incepand cu anul trecut, acesta a detinut functia de manager al fabricii Thermopol Automotive-Continental AG Group din Arad.

Compania Electrolux Romania a raportat o cifra de afaceri de 73,6 milioane de euro in primul semestru, in crestere cu aproape 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acest indicator s-a cifrat la 66,5 milioane de euro. Reprezentantii companiei estimeaza ca in a doua parte a anului se va pastra un ritm de crestere similar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO