ZF 24

Eglé Fredriksson, Portfolio Manager, East Capital Asset Management: „Creşterea lichidităţii ar trebui să fie principala preocupare a BVB. Au fost numeroase IPO-uri mai mici, dar din nefericire, acestea nu au reuşit să atragă atenţie internaţională”

Conferinţa ZF Piaţa de Capital 2023

Eglé Fredriksson, Portfolio Manager, East Capital Asset...

Autor: Valeriu Dănilă

22.09.2023, 13:45 105

Hidroelectrica este una din puţinele companii verzi din Europa. Acesta este motivul pentru care investitorii atât din regiune cât şi internaţionali se uită cu atenţie la acestă companie. Randamentele dividendelor sunt fanstastice, a explicat Eglé Fredriksson în cadrul conferinţei ZF Piaţa de Capital 2023.

Ne trebuie mai multe listări de acest tip, nu neapărat din energie, dar companii mari care să dorească prezenţa pe piaţa de capital de la Bucureşti.

România va fi promovată la statutul de ţară emergentă, acest upgrade va veni după creşterea lichidităţii în piaţa românească. În acest moment România este în partea foartă vizibilă a frontier market şi merită mai multă atenţie.

Creşterea lichidităţii ar trebui să fie principala preocupare a BVB. Au fost numeroase IPO-uri mai mici, dar din nefericire, acestea nu au reuşit să atragă atenţie internaţională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO