ZF 24

Edil Constructii a intrat in reorganizare judiciara

05.05.2009, 18:11 31

Firma Edil Constructii Arad (EDIL), la care unii dintre principalii actionari sunt societatea de brokeraj IFB Finwest si SIF Banat-Crisana, a declansat procedura de reorganizare judiciara si a numit ca administrator special firma Expert SRL din aceeasi localitate, dupa ce in prealabil au respins o majorare de capital.

Firma a decis in schimb sa contracteze credite bancare si unul dintre actionari, General Customes Bilder, s-a retras din societate, locul acestuia fiind luat la inceputul anului de CFR SIRV Brasov a achizitionat un pachet de 23,16% din capitalul societatii.

IFB Finwest detinea la ultimele raportari 26,6% din actiuni, firma Livius SRL avea o participatie de aproape 16%. La inceputul anului trecut, SIF Banat-Crisana a cumparat 10% din actiunile Edil Constructii. Firma de constructii a raportat in primele trei trimestre ale anului trecut vanzari nete de 9,1 mil. lei si profit net de 254.000 de lei.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO