ZF 24

E.ON Gaz va introduce un sistem unic de facturare, din luna iulie

31.05.2007, 10:03 15

Reprezentantii E.ON Gaz Romania (fosta companie Distrigaz Nord) au anuntat, miercuri, la Targu Mures, intr-o conferinta de presa, ca societatea va introduce un sistem unic de facturare, din luna iulie a acestui an.

Directorul general al distribuitorului de gaze naturale, Achim Saul, a spus ca au fost incepute proiecte-pilot in mai multe judete din sudul ariei de acoperire a companiei, in octombrie 2006, iar din iulie se va extinde acest sistem de facturare unic la intreaga zona acoperita de E.ON.

Intrebati daca sistemul unic de facturare va merge pe formula implementata deja in Moldova, de emitere la trei luni a facturilor si regularizare la sase luni, reprezentantii E ON Gaz au raspuns mai degraba negativ.

"Nu stiu daca ne permitem. Avem pierderi mari de gaze in sistem. Avem retineri in a trece la citire-facturare la trei luni, pentru ca acestea vor fi dificil de urmarit", a declarat Achim Saul. Mediafax


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO