ZF 24

Dragobete Gone Running: Cursa cros pe cinci kilometri in Parcul Tineretului pe 23 februarie

Dragobete Gone Running: Cursa cros pe cinci kilometri in...

Autor: Mirabela Tiron

21.02.2014, 10:45 238
Primul cros pe o distanta de cinci kilometri, Dragobete Gone Running,  se va desfasura pe 23 februarie, in Parcul Tineretului.  

Scopul evenimenului este sa promoveze alergarea in aer liber si un stil de viata sanatos, potrivit organizatorilor. La finalul crosului se va realiza un clasament special pentru cupluri prin insumarea timpilor celor doi participanti. Taxa de participare este de 40 de lei sau de 15 lei pentru cei care redirectioneaza 2% din impozitul pe venit de anul trecut catre Asociatia People For Sport.

Startul si sosirea vor fi amenajate in Parcul Tineretului,  la intrarea principala situata langa statia de metrou Tineretului, dinspre Liceul Gheorghe Sincai.  Pe durata desfasurarii competiţiei, intre orele 11.00-12.00, accesul pe aleile pe unde se vor organiza probele nu va fi restrictionat, dar va fi atentionat prin benzi de marcare, precum si prin prezenţa voluntarilor,amplasati in punctele critice ale traseului, potrivit datelor de pe site-ul evenimentului.

Evenimentul, organizat de Asociatia People For Sport in colaborare cu RO Club Maraton, se va organiza lunar in Parcul Tineretului. In program sunt incluse alergari pe 13 aprilie (Florii Gone Running), pe 3 mai (Jurnalisti Gone Running), pe 14 septembrie (Vacante Gone Running), pe 1 iunie (Copii Gone Running), pe 13 iulie (France Gone Running), pe 10 august (Tineri Gone Running), pe 25 octombrie (United Gone Running), pe 9 noiembrie (Alergatori Gone Running) si pe 6 decembrie (Clopotei Gone Running).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO