ZF 24

Două curse aeriene ale Tarom, Bucureşti-Timişoara şi retur, anulate din cauza vremii

Autor: Corespondenti@Mediafax

05.02.2012, 17:25 91

Două curse aeriene ale companiei Tarom, pe ruta Bucureşti - Timişoara şi retur, au fost anulate, duminică, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Capitală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că două curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze şi să decoleze de pe acest aeroport au fost anulate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Bucureşti.

Este vorba despre cursa Bucureşti - Timişoara care ar fi trebuit să aterizeze la Timişoara la ora 14.05 şi de cursa Timişoara - Bucureşti care ar fi trebuit să decoleze la ora 14.25.

"Este vorba despre două curse ale companiei Tarom care au fost anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Pasagerii celor două curse vor fi duşi la destinaţie cu următoarele curse", a spus Trifan.

Conform Nicoletei Trifan, traficul aerian pe Aeroportul din Timişoara se desfăşoară în condiţii normale.

Meteorologii au atenţionat că duminică, după ora 18.00, va intra în vigoare o avertizare cod portocaliu pentru sudul şi sud-estul ţării, celelalte zone rămânând sub incidenţa codului galben.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat atenţionarea emisă în 2 februarie, arătând că aceasta îşi menţine valabilitatea până duminică, la ora 18.00, cu menţiunile că în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei vor mai fi precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă şi pe arii extinse se va produce polei, vântul va fi moderat, iar în celelalte regiuni va ninge.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO