ZF 24

Dorin Pena, Cisco România: Afacerile noastre sunt în creştere, sentimentul pe piaţă este mai bun

Dorin Pena, Cisco România: Afacerile noastre sunt în...

Autor: Adrian Seceleanu

16.05.2014, 00:06 321
Afacerile companiei americane Cisco - cel mai mare producător de echipamente de reţea din lume - sunt în creştere în România, în condiţiile în care companiile investesc în noi tehnologii chiar dacă piaţa este departe de perioada de boom economic încheiată la finele anului 2008.
 
„Anul acesta este unul de creştere, în principal pe segmente precum centrele de date, soluţiile de securitate sau de colaborare“, a declarat pentru ZF Dorin Pena, directorul general al Cisco România, fără a oferi detalii despre procentul de creştere sau valoarea exactă a veniturilor. „Sentimentul este mai bun dar nu are neapărat în spate nişte date concrete. Suntem stabili şi ne-am învăţat cu această idee de criză. Toată lumea se temea să investească, dar acum companiile au înţeles că acesta este noul normal şi se gândesc cum pot investi banii.“ Echipamentele de comunicaţii, soluţiile de securitate sau de videoconferinţă livrate de Cisco nu sunt cumpărate doar de operatorii de comunicaţii, ci şi de companii din diferite sectoare ale economiei, de la bănci până la companii petroliere sau de curierat, care investesc în infrastructura tehnologică.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO