ZF 24

Dominic Fritz s-a autoizolat. Noul primar al Timişoarei s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu Covid

Dominic Fritz s-a autoizolat. Noul primar al Timişoarei...

Autor: Cosmin Pirv

07.10.2020, 09:40 91

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat, miercuri dimineaţa, că a decis să se autoizoleze, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu Covid-19.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanţa, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauţie şi pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineaţă şi voi rămâne acasă, în aşteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranţă, la sfârşitul acestei săptămâni”, a anunţat, pe Facebook, Dominic Fritz.

Acesta a spus că în timpul în care va sta izolat va continua să lucreze cu echipa lui pentru pregătirea preluării mandatului şi va ţine întâlniri oficiale online.

Dominic Fritz a câştigat alegerile din 27 septembrie în Timişoara, după ce l-a învins pe Nicolae Robu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO