ZF 24

Doi americani, arestati pentru "hotie" din cauza ca au refuzat sa ofere bacsis la restaurant

Doi americani, arestati pentru "hotie" din cauza ca au refuzat sa ofere bacsis la restaurant
24.11.2009, 14:01 23

Doi americani care au refuzat sa ofere bacsis ospataruluideoarece nu au fost multumiti de serviciile acestuia, au fostarestati de politie fiind acuzati de hotie, informeaza The Telegraph.

Leslie Pope si John Wagner au fost pusi sub arest dupa ce auparasit restaurantul fara a plati 18% din valoarea totala acomenzii - in suma de 16 dolari - reprezentand bacsisul, careconform legislatiei americane este obligatoriu.

"Nimeni nu vrea sa fie fortat sa plateasca bacsis pentru astfelde servicii slabe", a declarat Pope.

Cuplul de studenti a fost impreuna cu sase prieteni larestaurantul Lehigh Pub, trebuind, conform declaratiilor, saastepte aproape o ora pentru a primi mancarea comandata.

Grupul a declarat ca a trebuit sa ceara in mod repetat sa li seumple paharele in timp ce ospatarita lua lungi pauze de fumat.

La finalul intalnirii, grupului i s-a inmanat o nota de plata de73,87 dolari la care s-a adaugat un bacsis in valoare de 16,35dolari. Grupul a platit ce a comandat, fara insa a a achita sibacsisul. Drept urmare, restaurantul a chemat politia, cei doifiind pusi sub arest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO