ZF 24

Distribuitorul de ţigarete Punctual Comimpex din Cluj a ajuns la 15,6 mil. € în primul trimestru

Distribuitorul de ţigarete Punctual Comimpex din Cluj a...

Autor: Laurentiu Cotu

06.05.2014, 00:06 638

Compania Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afa­ce­re în distribuţia de ţigări, cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a realizat în primul tri­mes­tru o cifră de afaceri de peste 70 mil. lei (15,6 mil. euro), mai mult cu 13,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Evo­lu­ţia pozitivă a afacerilor companiei în primele trei luni din acest an se datorează deschiderii în iunie 2013 a două noi puncte de lucru, în Alba şi în Bihor, precum şi majorării pre­ţu­rilor la ţigarete cu aproximativ 7,5% faţă de primul trimestru al anului trecut.

„În termeni reali, cantitativ, vânzările de ţigarete s-au redus în primele trei luni cu aproximativ 4,5% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut. Până la finalul anului preconizăm o cifră de afaceri de 360 mil. lei (80 mil. euro), în creştere faţă de anul trecut, în funcţie şi de evoluţia preţurilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Mu­reşan, administratorul com­pa­niei Punctual Comim­pex. Anul trecut, compania a reali­zat o cifră de afaceri de 324,5 mil. lei (73 mil. euro), în creş­te­re cu 18% faţă de anul ante­rior şi un câştig net de apro­xi­ma­tiv 2 mil. lei (450.000 de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO