ZF 24

Directorul pentru IMM-uri al Alpha a plecat din bancă pentru propria afacere

Directorul pentru IMM-uri al Alpha a plecat din bancă...

Autor: Anelis Baciu

30.06.2013, 20:48 488

Daniela Niculescu, care a gestionat în ultimii cinci ani potofoliul de clienţi întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) ai Alpha Bank, subsidira locală a grupului elen cu acelaşi nume, a părăsit banca pentru a deveni antreprenor. Ea are o experienţă de două decenii în sistemul bancar, dintre care zece ani în managementul clienţilor întreprinderi mici şi mijlocii.

„Este o provocare pe care o privesc cu mult optimism. După o experienţă de atâţia ani în sistemul bancar decizia a venit în mod natural. Fără nicio îndoială acum este momentul potrivit pentru dezvoltarea unei afaceri. Şi în Mare Criză din anii ‘30 au fost puse bazele unor afaceri de succes“, a afirmat Niculescu. Ea a lucrat pentru mai multe bănci locale, printre care Citibank, Banca Transilvania şi Credit Europe, iar activitatea sa s-a concentrat pe dezvoltarea de proiecte pentru IMM-uri.

Niculescu are o certificare internaţională în leadership şi mai multe specializări în management şi coaching. Niculescu spune că va demara două proiecte: unul de marketing, iar cel de-al doilea axat pe programe şi sesiuni de leadership, pe baza certificării internaţionale John Maxwell, ea fiind membru fondator al echipei din România.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 01.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO