ZF 24

Dieta perfectă "on a budget"

Dieta perfectă "on a budget"

Autor: ONE ONE

03.11.2014, 10:13 116

Toamna este anotimpul schimbării. Fie că îţi reînnoieşti garderoba, îţi schimbi stilul de viaţă sau îţi stabileşti noi obiective, cu siguranţă te gândeşti la o cură de slăbire. Dacă până acum am discutat pe larg despre tipuri de diete sau mituri dărâmate de nutriţionişti, acum ne vom dedica unei părţi mai pragmatice: bugetul. Să începem.

Un stil de viaţă sănătos implică şi o schimbare în alimentaţie. Cu siguranţă te gândeşti că va trebui să faci eforturi suplimentare sau să îţi recalculezi bugetul, dar nu te pripi! Există alternative.

Produsele tradiţionale: întotdeauna o idee la îndemână

Renunţă la hypermarket. Legumele şi fructele sunt mult mai ieftine dacă le cumperi direct de la producători. În acest mod te poţi asigura că produsele pe care le cumperi sunt gustoase şi naturale (pe cât posibil). Evită să cumperi produse lactate sau orice aliment perisabil. Din păcate, nu poţi avea garanţia că produsul respectiv a fost păstrat în condiţii optime.

Mai multe detalii pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO