ZF 24

Dezvoltatorul imobiliar irlandez Quinlan Private Golub vrea sa intre pe piata din Romania

11.02.2008, 20:25 30

Compania irlandeza Quinlan Private Golub, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Europa Centrala si de Est, vrea sa isi extinda operatiunile din Polonia si sa intre in 2008 pe noi piete, inclusiv Romania, Lituania, Croatia si Ucraina, relateaza portfolio.hu, citata de Mediafax.

Compania vrea sa deschida in acest an birouri regionale la Cracovia si Gdansk si sa evalueze posibile locatii pentru hoteluri marca Jurys Inns si Yasmin in aceste orase, precum si la Varsovia si Poznan.

Quinlan Private Golub este divizie a grupului irlandez Quinlan Private, cu operatiuni in domeniul imobiliar, care administreaza active in valoare de 11 miliarde de euro. Dezvoltatorul desfasoara in prezent operatiuni in Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria si Bulgaria.

In 2008, compania intentioneaza sa intre pe pietele din Romania, Lituania, Croatia si Ucraina.

Quinlan Private Golub contruieste sau are in prezent in administrare in Europa Centrala si de Est proprietati comerciale si rezidentiale cu o suprafata de peste 2,2 miliarde de metri patrati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO