ZF 24

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a numit-o pe Ema Iftimie în funcţia de Managing Director pentru operaţiunile din România, începând cu 1 decembrie, odată cu pensionarea lui Marian Popa

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a numit-o pe Ema...

Autor: Roxana Rosu

07.11.2023, 10:54 255

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a numit-o pe Ema Iftimie în funcţia de Managing Director pentru operaţiunile din România, începând cu 1 decembrie, odată cu retragerea lui Marian Popa din această functie.

“Îi sunt recunoscător lui Marian Popa pentru modul în care a condus operaţiunile din România în ultimii 3 ani extrem de dificili. După o carieră impresionantă de 50 de ani, Marian a decis să se pensioneze şi să se concentreze pe viaţa personală. Contribuţia lui a fost foarte valoroasă şi îi dorim toate cele bune în viitor. Numirea Emei Iftimie are ca scop îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri, consolidarea operaţiunilor locale şi dezvoltarea unui mediu de business dinamic şi productiv. Am toată convingerea că atât viziunea cât şi leadership-ul Emei vor aduce o valoare semnificativă în următoarea etapă de evoluţie în plan local a companiei.”, a spus Dennis Selinas, CEO al Globalworth.

Ema Iftimie are o experienţă de peste 25 de ani în real-estate, dintre care ultimii 10 ani în cadrul Globalworth România. Ea a coordonat departamentul de leasing al companiei şi a semnat contracte pentru peste 100.000 mp de spaţii de birouri în primul semestru al anului 2023.

Începând de anul acesta, Ema Iftimie a devenit şi membru al bordului Fundaţiei Globalworth.  

Noul managing director are o o licenţă în sociologie şi psihologie şi diplome în management, negociere şi business planning.

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa  de Valori din Londra, cu o valoare combinată a portofoliului de 3,1 miliarde euro, la 30 iunie 2023.

 În Polonia, Globalworth este prezent în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Piteşti, Arad, Oradea şi Târgu Mureş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO