ZF 24

Deloitte România dă startul înscrierilor pentru cea de-a 24-a ediţie a competiţiei Technology Fast 50 Europa Centrală, termenul limită fiind 23 august. Din 2008, peste 40 de startupuri locale au fost incluse în clasament

Deloitte România dă startul înscrierilor pentru cea...

Autor: Roxana Rosu

15.06.2023, 11:26 161

Deloitte România a deschis înscrierile pentru cea de-a 24-a ediţie a competiţiei Technology Fast 50 Europa Centrală, adresată tuturor companiilor locale din domeniul tehnologiei, din sectorul public sau privat, indiferent de dimensiune, care înregistrează o creştere accelerată.

Competiţia se desfăşoară simultan în 18 ţări din Europa Centrală, respectiv Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Perioada de înregistrare se încheie la 31 august, iar rezultatul competiţiei va fi anunţat în noiembrie 2023.

 

„În fiecare an, competiţia Deloitte Technology Fast 50 oferă recunoaştere companiilor de tehnologie pentru creşterea înregistrată, pentru dorinţa de a inova şi pentru spiritul antreprenorial. Ne bucurăm că businessurile locale au fost prezente în acest top de-a lungul anilor, fie în clasamentul principal, fie în categoriile speciale, ceea ce demonstrează că ecosistemul de start-upuri din România a atins un anumit nivel de maturitate şi de creativitate, comparabil cu cel al pieţei din Europa Centrală”, a spus Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanţă şi Managementul Riscului, Deloitte România.

Programul selectează cele mai dinamice 50 de companii din regiune în domeniul tehnologiei, în funcţie de creşterea procentuală a veniturilor din ultimii patru ani (2019-2022) şi include companii din toate sectoarele conexe – comunicaţii, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate şi ştiinţe medicale, media şi divertisment, software.

Pentru a fi eligibile, companiile trebuie să îndeplinească mai multe criterii financiare. Acestea trebuie să aibă venituri operaţionale anuale de minimum 50.000 de euro în primii trei ani (2019-2021) şi de cel puţin 100.000 de euro în 2022, să aibă sediul central într-o ţară din Europa Centrală şi să dezvolte sau să producă tehnologii patentate sau să deţină drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO