ZF 24

Cum isi "culege" Boc informatiile de la sala de fitness

Cum isi "culege" Boc informatiile de la sala de fitness
10.03.2010, 11:17 41

Trecand in registrul activitatilor sale zilnice, premierul Boc adezvaluit pentru OTV cum reuseste sa ia "pulsul" opiniei publice,scrie Gandul. Nu se imbraca ca un omde rand si nu se pierde pe strazi ca Alexandru Ioan Cuza, dar arecateva "surse" care ii furnizeaza informatii si,mai ales, opinii.Unde le gaseste? La sala de fitness si la frizerie. "Sa stiti ca dela frizerie si de la sala de fitness aflu lucruri foarteimportante, chiar unele pe care le pot materializa apoi si inGuvern", a povestit liderul democrat-liberal. "Am mai multiprieteni acolo (la sala de fitness n.r.), multi dintre ei oameni deafaceri.

Cu unul dintre ei, Bogdan, am discutat mai multe aspecte legatede mediul de afaceri. Acolo am discutat si problema aceea, ca seplateste anticipat impozitul pe profit, pentru ca este o legeadoptata de Guvernul Tariceanu, care a fost suspendata in 2009 sicare a intrat automat in vigoare in 2010. (...) Am aflat-o, amdiscutat-o la Finante si am convenit ca modificam Codul Fiscal", arelatat el. Mai multe din destainuirile premieruluiRomaniei le aflati pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO