ZF 24

Cum arată noua secţie de chirurgie cardiacă deschisă de Sanador cu o investiţie de 1 mil. euro. GALERIE FOTO

Noua secţie de chirurgie cardiacă

Noua secţie de chirurgie cardiacă

Autor: Ioana David

26.11.2013, 15:16 1022

Operatorul de servicii medicale private Sanador, deţinut de Doris Andronescu, a investit 1 mil. euro într-o secţie nouă de chirurgie cardiacă în cadrul spitalului pe care îl operează în centrul Capitalei. Secţia a fost inaugurată oficial astăzi. Noua secţie are patru săli de operaţie, întregul departament fiind conectat cu secţia de anestezie terapie intensivă cardiacă. Secţia de chirurgie cardiacă va fi condusă de către conferenţiarul Horaţiu Moldovan, medic primar chirurgie cardiovasculară.

“România este o ţară cu un risc cardiovascular foarte ridicat, printre cele mai ridicate în Europa, aceasta fiind şi principala cauză de deces de la noi din ţară. Aproximativ 7 milioane de români suferă de boli cardiovasculare, cele mai frecvente afecţiuni fiind cardiopatia ischemică, hipertensiunea arterială, tulburările de ritm, miocardita, pericardita şi endocardita”, a spus Doris Andronescu, directorul general al Sanador.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO