ZF 24

Cum arată businessul Diverta la trei ani de la intrarea în insolvenţă. Compania care opera librăriile până anul trecut a intrat în faliment

Cum arată businessul Diverta la trei ani de la intrarea...

Autor: Mirabela Tiron

17.01.2014, 00:08 2030

Lanţul de librării Diverta, operat în prezent de firma Blor Retail, a ajuns la 25 de magazine pe o suprafaţă de 8.000 mp şi vânzări de 11 mil. euro, faţă de 62 de unităţi pe o suprafaţă de 24.000 mp în 2010 şi afaceri de 22 mil. euro înainte de intrarea în insolvenţă.

„Anul 2013 a fost un an al redu­cerilor de spaţii. Am redus chiar şi la jumătate su­prafaţa anu­mitor li­brării din mallurile din Ca­pitală -Băneasa, Vitan, Plaza -, iar la Cluj de exemplu am relocat o librărie de pe o su­prafaţă de 700 de metri pe 300 mp. În total am închis şase librării şi am deschis două anul trecut“, a spus Amalia Buliga, di­­rec­torul general al lanţului de librării, con­trolat de omul de afaceri Octavian Radu.

Lanţul este operat în prezent de com­pa­nia Blor Retail, o firmă înfiinţată în urmă cu câţiva ani de Octavian Radu cu obiect de activitate consultanţă în mana­gement.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO