ZF 24

Cum a schimbat criza stilul de recrutare

09.11.2009, 23:11 20

Procesul de recrutare a noilor angajati a ajuns sa seprelungeasca tot mai mult in ultima perioada. Cei ce isi cauta unloc de munca acum parca nu au fost niciodata mai nesiguri peviitor, de vreme ce pot sa treaca prin trei, patru sau chiar maimulte interviuri si apoi sa nu mai auda nimic despre postulrespectiv. Sau sa afle ca altul le-a luat-o inainte.

Foarte multi dintre cei pe care ii stiu si isi cautau un loc demunca au patit asa. Si-au trimis zeci, poate chiar sute de CV-urisi in cele din urma au fost chemati la un interviu. Au fost apoichemati pentru o a doua intalnire. Altadata si pentru o a treia.S-au intalnit cu aproape toti din compania respectiva. Nu doar caau pus un picior in firma respectiva, au intrat cu totul acolo. Sauasa li se parea. Deodata totul a amutit. Peste o saptamana saudoua, o luna sau doua, au primit un mesaj, daca erau norocosi, incare erau instiintati ca altcineva a fost selectat pentru postulrespectiv. Daca nu, erau lasati intr-o liniste de mormant.

Ctiti mai multe despre cum a modificat criza procesul de recrutare pewww.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO