ZF 24

Cu ce modele au venit marii producatori de avioane la Paris Air Show 2009 - GALERIE FOTO

Standul romanesc de aviatie prezent la Paris Air Show
22.06.2009, 12:26 63

Cele mai mari companii din domeniul aero-spatial si de aparare, printre care EADS, BAE Systems, Lockheed Martin, Boeing sau Alenia, si-au afisat la targul de specialitate din acest an de la Paris modelele si proiectele viitoare in fata a mii de vizitatori.

S-au facut demonstratii de pilotaj a avioanelor, s-au tinut prezentari si s-au discutat parteneriate.

Cea de-a 100-a aniversare a evenimentului din acest an a fost insa usor umbrita de criza, in conditiile in care companiile din domeniu au venit cu mai putine modele decat in alti ani.

Romanii au fost si ei prezenti in numar destul de mare la Paris, standul romanesc reunind 12 companii de pe piata romaneasca, printre ele fiind IAR Brasov, Aerostar Bacau, Alro Slatina, Romaero, Aerofina, Air Pro, Iarom, Comoti, Institutul National de Cercetarea aerospatiala si altele.

Turbomecanica Bucuresti a fost singura companie romaneasca care a dispus de stand propriu, aceasta rezervandu-si locul cu ceva timp inainte.

Romanii au cheltuit la Paris circa 75.000 de euro pe stand pentru a arata ca exista si se mentin pe piata, potrivit firmei Image Pro Rom, care s-a ocupat de constructia, inchirierea si inscrierea firmelor. ZF a fost prezent la Paris Air Show 2009, la invitatia companiei italiene Finmecanica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO