ZF 24

Cristian Borcea este operat pe cord la Spitalul Floreasca din Capitală

Cristian Borcea este operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală

Autor: Elvira Gheorghita - Mediafax

12.03.2012, 09:33 920

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, este operat pe cord, luni dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu, care l-a operat şi pe Cornel Dinu, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Cristian Borcea a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar luni dimineaţă este dus în sala de operaţii, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, au precizat sursele citate.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara, vineri, că deşi medicii i-au spus finului său, Cristian Borcea, că nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală pe cord dacă va sta liniştit şi nu va asista la meciuri, preşedintele executiv al FC Dinamo a decis să se opereze.

"Ştiu că e sănătos, dar trebuie să facă o operaţie ce trebuie făcută. Doctorul i-a spus că dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă", a spus Becali.

Medicul Şerban Brădişteanu l-a operat, anul trecut şi pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

Dinu a fost internat în 19 iulie 2011 în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa. Medicii au stabilit atunci că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO