ZF 24

Cresterea de 12% a titlurilor BRD duce bursa la noi maxime istorice

15.06.2007, 14:48 16

Actiunile BRD - Groupe Societe Generale au inregistrat, astazi, cea mai spectaculoasa variatie a pretului din ultimul an, urcand cu aproape 12%, pe un rulaj de sase milioane de euro, cresterea determinand un nou maxim istoric pentru indicele general al bursei.
"Mai mult ca sigur, tinand cont de volumele tranzactionate, este vorba de un investitor institutional. Evolutia nu este chiar o surpriza, pentru ca titlurile BRD au mai avut perioade lungi de acalmie, urmate de variatii spectaculoase de 7-8%", a declarat presedintele KTD Invest, Iulian Panait.
Cotatia a inchis sedinta pe maximul zilei, de 26,1 lei pe actiune, fata de 23,3 lei in ziua sedintei de ieri, pe un volum de 781.500 de titluri, de aproape zece ori peste nivelul din ziua precedenta. Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 19,5 milioane de lei.
In ceea ce priveste capitalizarea BRD, aceasta a crescut cu aproape doua miliarde de lei (620 milioane de euro), la 18,2 miliarde de lei (circa 5,5 mld. euro). Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO