ZF 24

Cosmote vine cu prima tabletă Android sub brand propriu. Are ecran de 9,7 inchi şi poate fi utilizată şi pentru SMS-uri şi apeluri de voce

Tableta 3G HSPA are un procesor Dual-Core de 1GHz şi 512 MB memorie RAM, permiţând apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri.

Tableta 3G HSPA are un procesor Dual-Core de 1GHz şi 512 MB memorie RAM, permiţând apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri.

Autor: Adrian Seceleanu

13.02.2013, 14:23 1266

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, va lansa pe 15 februarie prima sa tabletă PC sub brand propriu, care va fi disponibilă spre vânzare atât împreună cu abonamente de date cât şi fără conectare.

Tableta funcţionează cu sistemul de operare Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi are ecran de 9,7 inchi, cât un iPad de la Apple.

„Pentru a răspunde tuturor nevoilor de mobilitate şi comunicare ale clienţilor noştri, lansăm Cosmote My Tab, prima noastră tabletă sub brand propriu, un produs ce oferă atât performanţă, cât şi accesibilitate. Vânzările de tablete sunt în creştere, majoritatea fiind achiziţionate cu un abonament de date, demonstrând că românii continuă să fie activi online şi, de asemenea, interesaţi de conţinut video. De aceea, noua tabletă are preinstalate două dintre cele mai descărcate aplicaţii - Dolce Mobile TV şi web’n’walk”,  a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.

Tableta 3G HSPA are un procesor Dual-Core de 1GHz şi 512 MB memorie RAM, permiţând apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri.

Cosmote My Tab are o memorie internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de mare putere de 6000 mAh şi un încărcător micro USB.

Camera foto cu şi flash LED inclus şi autofocus realizează fotografii cu o rezoluţie de 5MP, şi înregistrează clipuri video 720p HD.

“Cosmote My Tab are preinstalate aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk, astfel încât emisiunile TV preferate şi cele mai noi ştiri să fie mult mai uşor de accesat şi de vizionat, pe un ecran de 9,7 inci cu o rezoluţie de 1024x768 pixeli”, conform companiei.

Pachetul Cosmote My Tab, ce conţine şi husă, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus) oferă 150 GB trafic de date inclus.

Clienţii Cosmote  care activează pentru prima dată un abonament de internet mobil până pe 28 februarie 2013, pentru o perioadă de 24 de luni, vor primi un discount de 100% pentru primele două luni de contract.

Cosmote My Tab este disponibil şi fără abonament, la preţul de 999 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO