ZF 24

Cosmote către abonaţi: Dacă nu vreţi mobil ieftin, fie primiţi mai multe minute, fie plătiţi mai puţin

Foto Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

03.06.2013, 21:56 8954

Clienţii care încheie contracte noi de abonament la Cosmote optând să nu achiziţioneze şi un telefon mobil la preţ redus fie vor plăti facturi mai mici pe durata contractului, fie vor primi mai multe minute de apeluri către reţele naţionale şi anumite reţele internaţionale, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

Wiki ZF: Profilul companiei Cosmote

„Oferta specială de reducere a preţului abonamentului lunar se aplică pentru primele 7 luni din cele 12 pentru contractul pe un an şi pentru primele 14 luni din cele 24 pentru contractele pe doi ani. Reducerea începe de la 1,24 euro/lună (TVA inclusă) şi poate ajunge până la 11,16 euro/lună (TVA inclusă), respectiv până la valoarea totală de 156,24 euro (TVA inclusă) pentru 24 de luni, în funcţie de planul tarifar ales“, potrivit Cosmote. „Urmărim constant comportamentul clienţilor şi nevoile acestora de consum (...)“, a declarat Panos Makris, directorul comercial al Cosmote România.

Spre exemplu, la un abonament Smart XXL pe un an, clientul va plăti mai puţin cu 78 de euro, iar la un contract pe doi ani pentru acelaşi plan tarifar, clientul va achita o sumă redusă cu 156 de euro faţă de un client care cumpără un smartphone la preţ subvenţionat.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 04.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO