ZF 24

Cosmina Coman: Cunostintele informale reprezinta "sangele" unei organizatii

27.07.2008, 14:30 32

Organizatiile pun prea mare accent pe zona de training, care produce nu produce valoarea adaugata mare, si tind sa ignore alte zone de formare a angajatilor, care aduc mai multe beneficii pentru angajati si, implicit, pentru business.

"Trainingul este o interventie punctuala, un fel de ?one-time event?, in timp ce learningul este un proces continuu, care implica, printre altele, rotatia joburilor, training on the job, coaching, mentorship, comunitati de practica, e-learning. Eficienta unui training reprezinta doar 15% din valoarea investitiei", spune Cosmina Coman, director executiv al directiei de managementul cunoasterii in cadrul Bancii Comerciale Romane (BCR), care coordoneaza toata activitatea de formare din cadrul celei mai mari banci din sistem, sub egida Universitatii BCR.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, de ce este important schimbul de cunostinte si ce masuri au fost luate in cadrul BCR pentru a sustine activitatea de formare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO