ZF 24

Continental Romania are un nou director de cercetare – dezvoltare

Continental Romania are un nou director de cercetare – dezvoltare
15.02.2009, 13:36 104

Continental Romania, cel mai mare producator de componente auto instalat in Romania, are incepand cu 1 februarie un nou director pentru activitatile de cercetare – dezvoltare. Christian von Albrichsfeld a preluat functia de la Christian Ruediger, care a condus echipa din romania pentru doi ani si al carui mandat s-a incheiat la 31 ianuarie 2009.
Albrischfeld are in subordine locatiile din Timisoara, Sibiu si Iasi si aproape 3.000 de angajati. Activitatile R&D ale Continental Automotive Group in Romania sunt, potrivit reprezentantilor companiei, dupa cele din Germania, pe locul doi in Europa.

Christian von Albrichsfeld lucreaza in cadrul Continental din anul 1997 si este absolvent al Universitatii Technice din Darmstadt, Germania, unde a devenit si doctor in rootia si inteligenta artificiala.

Continental are pe plan lcal 8 unitati de poductie si trei centre de cercetare-dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Arad si Iasi, un joint venture cu Pirelli la Slatina si un centru de distributie al anvelopelor pentru Europa de Est la Sacalaz. Numarul angajatilor este mai mare de 6.500.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO