ZF 24

Concert Madonna: Firma care amenaja scena din Parcul Izvor a fost amendata

25.08.2009, 14:32 41

Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bucuresti a amendat cu 8.000 de lei firma Alligator Impex, care construieste scena din Parcul Izvor pe care va canta Madonna, intrucat nu a fost asigurata instruirea privind normele de securitate a muncii, a declarat, marti, pentru Mediafax, Constantin Bujor.

In urma verificarilor realizate luni, unul dintre cei doi subantreprenori care lucreaza la amenajarea Parcului Izvor pentru concertul Madonnei a fost sanctionat cu o amenda de 8.000 de lei.

Firma amendata, Alligator Impex, are atributii in amenajarea structurii metalice pentru scena, inspectorii de munca constatand ca angajatorul nu a asigurat instruirea cu privire la normele la securitatea muncii in vigoare.

Madonna a fost nevoita sa anuleze un concert pe care ar fi trebuit sa il sustina pe in Franta, dupa ce doi muncitori au fost omorati intr-un accident de munca, cand acoperistul scenei a cazut.

Aflati mai multe despre amenajarea scenei din Parcul Izvor pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO