ZF 24

Comunicate in stil Radio Erevan de la Ministerul de Finante: Continuarea programului Prima Casa nu s-a aprobat astazi! Se va supune aprobarii!

06.01.2010, 15:46 21

Ministerul de Finante a emis miercuri o rectificare lacomunicatul transmis in prima parte a zilei, precizand camentinerea programului "Prima Casa" va fi supusa aprobarii insedinta de astazi, si nu a fost aprobata de Executiv, cum a aparutin anuntul initial.

"Ministerul Finantelor Publice va supune abrobarii in sedinta deGuvern de astazi, 6 ianuarie 2010, un proiect de hotarare prin carese propune continuarea acordarii de garantii potrivit criteriilorprevazute in legislatia actuala pentru achizitionarea locuintelorde catre solicitantii eligibili care prezinta antecontracte devanzare-cumparare cu data certa pana la 31 ianuarie 2010 inclusiv",se arata intr-o nota a ministerului de Finante.

Andrei Gheorghe, cunoscut ca om de televiziune si radio, a fostnumit consilierul pe probleme de comunicare al ministruluifinantelor Sebastian Vladescu. "Obiectivul meu este foarte simplu:comunicare transparenta, onesta, functionala si eficienta, facutade oameni capabili sa raspunda oricand jurnalistului", a declaratieri Gheorghe pentru ZF

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO