Comunicate in stil Radio Erevan de la Ministerul de Finante: Continuarea programului Prima Casa nu s-a aprobat astazi! Se va supune aprobarii!

Ziarul Financiar 06.01.2010

Ministerul de Finante a emis miercuri o rectificare la comunicatul transmis in prima parte a zilei, precizand ca mentinerea programului "Prima Casa" va fi supusa aprobarii in sedinta de astazi, si nu a fost aprobata de Executiv, cum a aparut in anuntul initial.

"Ministerul Finantelor Publice va supune abrobarii in sedinta de Guvern de astazi, 6 ianuarie 2010, un proiect de hotarare prin care se propune continuarea acordarii de garantii potrivit criteriilor prevazute in legislatia actuala pentru achizitionarea locuintelor de catre solicitantii eligibili care prezinta antecontracte de vanzare-cumparare cu data certa pana la 31 ianuarie 2010 inclusiv", se arata intr-o nota a ministerului de Finante.

Andrei Gheorghe, cunoscut ca om de televiziune si radio, a fost numit consilierul pe probleme de comunicare al ministrului finantelor Sebastian Vladescu. "Obiectivul meu este foarte simplu: comunicare transparenta, onesta, functionala si eficienta, facuta de oameni capabili sa raspunda oricand jurnalistului", a declarat ieri Gheorghe pentru ZF