ZF 24

Compania americană Honeywell a prelungit contractual de închiriere pentru spaţiul de birouri din clădirea BOC, dezvoltată de Globalworth în zona de nord a Capitalei

Compania americană Honeywell a prelungit contractual de...

Autor: Roxana Rosu

29.05.2023, 12:35 269

Compania americană Honeywell a prelungit contractual de închiriere pentru spaţiul de birouri din clădirea BOC, dezvoltată de Globalworth în zona de nord a Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Această prelungire, care acoperă acum o suprafaţă totală de peste 24.000 mp, confirmă parteneriatul de lungă durată dintre Globalworth şi Honeywell, lider global în domeniul tehnologiilor inovatoare menite să facă industriile mai sigure, mai inteligente şi mai durabile, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

Honeywell a închiriat în 2011 aproape 4.000 mp în clădirea BOC şi a majorat ulterior suprafaţele, în 2013, 2015 şi 2016.  

”Suntem încântaţi să ne extindem prezenţa în clădirea BOC şi, astfel, să ne consolidăm parteneriatul deja îndelungat şi de succes cu Globalworth. Extinderea vine într-un moment interesant al colaborării noastre cu Globalworth, deoarece implementăm platforma noastră inovatoare de analiză a datelor bazată pe cloud şi alte sisteme în portofoliul comercial al companiei din România şi Polonia, pentru a ajuta la gestionarea consumului de energie şi la maximizarea confortului ocupanţilor. Aceste etape importante reflectă angajamentul comun al companiilor noastre de a crea medii productive, confortabile şi flexibile pentru angajaţii din întreaga regiune şi ne sprijină în atingerea obiectivului nostru ambiţios de a deveni neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon în operaţiunile şi spaţiile noastre până în 2035”, a declarat Cătălin Drăgoi, Head of Strategy and Business Development Central and Eastern Europe, Honeywell.

BOC este una dintre cele mai mari clădiri de birouri din Bucureşti, cu o suprafaţă de peste 7.500 mp pe etaj. Clădirea face parte dintr-un complex dezvoltat între 2006 şi 2011, care include trei clădiri de birouri şi două turnuri rezidenţiale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO