ZF 24

Cocktail Holidays reia în acest an charterele spre Egipt, după o pauză de doi ani

Cocktail Holidays reia în acest an charterele spre...

Autor: Roxana Rosu

16.03.2017, 10:49 131

Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, a decis să reia în acest an, după o pauză de doi ani, pachete de vacanţă în Egipt, cu zbor charter. Astfel, agenţia are în ofertă vacanţe în Sharm El Sheikh şi circuite în Egipt, cu minisejur în Hurghada şi celebra croazieră pe Nil.

Pachetele pentru Sharm El Sheikh pornesc de la 490 de euro/persoană, pentru şapte zile, la un hotel de patru stele, cu all inclusive, în timp ce circuitul în Egipt, de nouă nopţi, cu cazare la hotel de cinci stele, costă 1.165 de euro/persoană.

„Interesul românilor pentru Egipt este extrem de ridicat, o mare parte din pachetele pentru Paşte şi săptămânile care urmează fiind deja rezervate. (...) În ultimii doi ani, când din oferta noastră au lipsit vacanţele în Egipt, turiştii au întrebat permanent când reapar”, declară Dan Goicea, manager la Cocktail Holidays.  Pe lângă Egipt, cele mai căutate destinaţii de Paşte rămân şi anul acesta Grecia şi Cipru. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO