ZF 24

Clienţii magazinului online BicicletaShop.ro pot face achiziţii cu plata în rate, în baza unui parteneriat cu tbi bank. ”Poluarea şi aglomeraţia din trafic sunt probleme majore pentru marile oraşe ale lumii, iar bicicletele reprezintă una dintre cele mai importante soluţii”

Clienţii magazinului online BicicletaShop.ro pot face...

Autor: Roxana Rosu

13.06.2023, 12:56 106

Clienţii magazinului online BicicletaShop.ro pot face achiziţii cu plata în până la 4 rate, în baza unui parteneriat cu tbi bank.

Clienţii vor putea să-şi finanţeze achiziţiile online cu ajutorul unor instrumente precum Buy Now, Pay Later (BNPL) cu 4 rate fără dobândă, vor primi o reducere de 10% la prima achiziţie de bicicletă şi o primă intervenţie gratuită în service.

Campania promoţională este valabilă până pe 30 iunie.

„Poluarea şi aglomeraţia din trafic sunt probleme majore pentru marile oraşe ale lumii, iar bicicletele reprezintă una dintre cele mai importante soluţii care pot exista în prezent. În plus, ele sunt parte integrantă a unui stil de viaţă sănătos, în care activitatea fizică joacă un rol esenţial. Creşterea preţurilor poate fi o problemă, de aceea am încheiat un parteneriat cu BicicletaShop.ro pentru a-i ajuta pe români să se adapteze mai rapid la un stil de viaţă sustenabil”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO