ZF 24

Clientii Cosmote vor avea tarife reduse de roaming in statele UE, incepand de astazi

Clientii Cosmote vor avea tarife reduse de roaming in statele UE, incepand de astazi
30.09.2007, 14:28 9

Cosmote Romania a introdus astazi pentru toti clientii, tarifele reduse de roaming in Uniunea Europeana (UE), pretul pentru apelurile catre statele UE fiind de 0,49 euro pe minut, iar pentru cele primite de 0,24 euro pe minut, la care se adauga TVA, informeaza Mediafax.

Operatorul a anuntat reducerea acestor tarife la 30 iulie, utilizatorii Cosmote avand o perioada de 2 luni pentru a-si exprima optiunea pentru noile tarife de roaming. Clientii care nu facut acest lucru, vor fi transferati automat astazi catre noile planuri tarifare, care le ofera costuri reduse in tarile membre ale Uniunii Europene.

In acelasi timp, Cosmote a lansat un serviciu informativ gratuit, Bon Voyage, prin care toti clientii care utilizeaza serviciul de roaming, indiferent unde calatoresc, vor primi, la intrarea in tara vizitata, un mesaj text cu informatii despre tarifele de roaming corespunzatoare retelei in care se afla.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO