ZF 24

CJI anunta inceperea cursului de design editorial la sfarsitul lunii aprilie

15.04.2010, 13:47 16

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a anuntat incepereamodului de cursuri pentru design editorial, din 28 aprilie. Cursulurmareste aplicarea designului grafic pe forme de intindere mare,atat in jurnalism, cat si pentru realizarea unor produse precum -rapoarte anuale, documente de business, brosuri, carti, publicatiielectronice etc.

Cursul se adreseaza persoanelor familiarizate cu designul grafic,dar si celor interesati de subiect si care vor sa se perfectioneze.El va fi condus de Raymond Bobar, Art Director la Men's Health,designer al revistei de fotografie Punctum si unul din fondatoriiproiectului Decat o Revista.
Cursul se va desfasura la sediul CJI in zilele de miercuri, de la18.30 la 20.30, pe parcursul a 10 sedinte saptamanale.

Pentru inscriere va rugam trimiteti un CV si o scrisoare deintentie in care sa va motivati dorinta de a participa, alaturi de2 lucrari grafice pe care le considerati reprezentative (in formatpdf sau jpg la rezolutie mica, maxim 2 MB fiecare). Ele pot fiafise, coperte de revista sau de carte, brosuri, logo-uri etc.

Taxa de participare este de 400 RON si se se poate achita inmaximum 5 rate, incepand cu prima sedinta a cursului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO