ZF 24

Circulaţia vehiculelor RATB, întreruptă în zona incendiului din Militari

Autor: Departamentul Social

12.07.2012, 15:52 336

Potrivit purtătorului de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu, circulaţia vehiculelor de transport în comun este întreruptă în zonă de la ora 14.55.

"De la ora 14.55, tramvaiele liniei 41 sunt blocate în ambele sensuri pe Şoseaua Virtuţii, iar autobuzele liniei 178 sunt deviate prin Bulevardul Iuliu Maniu, din cauza incendiului", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al RATB.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, la ultimele două etaje ale unei clădiri de birouri din sectorul 6 al Capitalei, pe Şoseaua Virtuţii, nefiind anunţate victime, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit lui Vasile, incendiul afectează o construcţie din sticlă cu destinaţia de birouri, iar echipajele de pompieri sosite la faţa locului nu au reuşit să intre în clădire, din cauza elementelor de faţadă care se desprind.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a mai spus că incendiul degajă un fum foarte puternic, iar flăcările s-ar putea extinde la o vilă cu etaj din apropiere.

La incendiu intervin şase autospeciale şi două autoscări, fiind solicitate alte două echipaje.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO