ZF 24

Cine sunt tinerii care au readus Hugo Boss in Romania

Cine sunt tinerii care au readus Hugo Boss in Romania
16.12.2009, 18:41 259

Ce au in comun cel mai mare distribuitor din tara, cel mai marelant de restaurante si unul dintre primii cinci importatori debauturi alcoolice? Indiciu: raspunsul nu are legatura cu industriabunurilor de larg consum, scrie BUSINESSMagazin.

"Eram pe o lista de asteptare si ne-au ales pe noi. Ne-am prezentatcu cifre, cu un profil de firma, cu o strategie si Hugo Boss adecis sa colaboreze cu noi." Explicatia lui Adrian Matei, un tanarde 21 de ani aflat la prima sa afacere, pare foarte usor de intelesdaca nu ar fi vorba de unul dintre cele mai cunoscute branduri delux din lume, Hugo Boss.

Alaturi de Andrei Alecu, un alt tanar de 23 de ani aflat la primasa afacere, Matei crede ca va reusi in acelasi domeniu si cuacelasi brand cu care altii au esuat. La inceputul anului, singurulmagazin Hugo Boss din tara, deschis in 2003 in apropierea hoteluluiRadisson, devenea cea mai importanta victima a crizei care seprofila in retailul de fashion romanesc.

Cititi mai multe despre planurilecelor care au readus Hugo Boss in Romania pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO