ZF 24

Cine sunt profesorii cursurilor ZFeLEARNING?

Cine sunt profesorii cursurilor ZFeLEARNING?

Autor: Corina Mirea

26.06.2013, 14:30 502

Au o experienţă profesională de până la 15 ani în domenii ca audit, consultanţă fiscală, farma sau resurse umane, nu au schimbat mai mult de două locuri de muncă în carieră şi sunt absolvenţi de studii superioare ai unor instituţii de învăţământ de prestigiu din ţară şi străinătate precum Sorbona, Academia de Studii Economice din Bucureşti sau Universitatea din Bucureşti - acesta este profilul câtorva dintre trainerii care „predau“ cursurile online ZFeLEARNING.

ZFeLEARNING este o platformă de cursuri video online în limba română lansată la începutul acestei luni de ZF în parteneriat cu BDO Business School (programul de training al companiei de audit şi consultanţă de business BDO), Expand Health România (firmă de consultanţă în management şi marketing), Nestor Nestor Diculescu Kingston Pedersen (firmă de avocatură) şi The Academy at PwC (centrul de training al firmei de audit şi consultanţă fiscală PwC).

Unul dintre trainerii ZFeLEARNING este Ana Maria Sebov, 33 de ani, senior manager al departamentului de investigaţii şi asistenţă în dispute comerciale din cadrul firmei de audit şi consultanţă PwC, unde lucrează din anul 2003. Este absolventă a Facultăţii de studii economice în limbi străine (ASE), specializarea gestiunea afacerilor. Are experienţă în prevenirea, identificarea şi investigarea fraudelor, dar şi în proiecte de asistenţă legate de dispute comerciale. Sebov predă cursul „Raportarea financiară frauduloasă“, disponibil pe platforma online de cursuri video ZFeLEARNING.

Tot în cadrul PwC lucrează şi Cristina Pena (30 de ani) ca manager al departamentului de audit al companiei. Ea are o experienţă practică de opt ani în audit financiar şi a mai lucrat în anul 2004 în cadrul Unilever România pe poziţia de asistent auditor intern. Pena este absolventă a facultăţii de contabilitate şi informatică de gestiune din cadrul ASE (2001-2005), iar pe platforma de e-learning a ZF este profesorul care ţine cursul „Impozite amânate“.

Printre „profesorii“ cursurilor ZFeLEARNING se numără şi Dan Barascu, partener taxe în cadrul firmei de audit şi consultanţă de business BDO România. Are o experienţă de peste 13 ani în domeniul taxelor şi este membru al Camerei de Comerţ Americane (AmCham România). El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi este trainerul cursului „TVA la încasare“ din cadrul ZFeLEARNING.

Georgeta Dinu, 32 de ani, este absolventă a studiilor de master în drept european şi internaţional al afacerilor din cadrul UniversitÈ Paris 1 - PanthÈon - Sorbonne şi a celor în drept european al concurenţei din cadrul Kingís College London (University of London). Este partener şi coordonator al echipei care gestionează dosare de concurenţă din cadrul firmei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, unde lucrează din anul 2004. Georgeta Dinu predă cursul „Cum să abordezi investigaţiile şi inspecţiile Consiliului Concurenţei“.

Pentru cele două cursuri dedicate industriei farma - „Cine este pacientul meu“ şi „Comunicarea cu pacientul“, trainerul ZFeLEARNING este Dana Cange, director executiv al firmei de consultanţă în management şi marketing Expand Health România. Ea lucrează în această companie de peste 13 ani, ocupând de-a lungul timpului pe poziţii din zone precum resurse umane, vânzări sau business management. Cange are este licenţiată în matematică la Universitatea din Bucureşti şi absolventă a programului de MBA Româno-Candian, oferit de ASE.

De cursurile „Inspecţia fiscală - un inconvenient sau o problemă majoră?“ şi „Comunicare în afaceri“ se ocupă Emanuel Băncilă, avocat senior în cadrul D&D David şi Baias (firma de avocatură a PwC), respectiv Sorin Faur, HR coordinator în cadrul BDO.

Emanuel Băncilă are o experienţă practică de 15 ani în gestionarea controverselor şi disputelor fiscale şi este membru al AmCham. El a absolvit facultatea de drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este în prezent membru în Baroul Bucureşti.

Sorin Faur lucrează în domeniul consultanţei în resurse umane de peste 12 ani şi a lucrat pentru companii ca Adecco (furnizor de servicii de training) sau Ipsos Interactive Services (companie de cercetare de piaţă). Este absolvent al Universitatii din Bucuresti, specializat în psihologie.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 26.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO