ZF 24

Chiriasii: Trident a inchis centrul comercial din Sibiu, iar noi am fost pusi in fata faptului implinit

13.08.2009, 13:28 53

Proprietarul magazinelor de lenjerie intima Jolidon, Gabriel Carlig, a declarat pentru ZF ca a fost nevoit sa inchida unitatea din Trident Shopping Center din Sibiu, centrul fiind inchis in urma cu cateva zile fara un anunt prealabil catre chiriasii galeriei comerciale.

“Magazinul nostru din Trident Shopping Center a fost operational cateva luni si a inregistrat de la inceput trafic de clienti si vanzari sub estimari. Pe noi proprietarii Trident nu ne-au anuntat dinainte ca vor inchide centrul comercial”, a afirmat Gabriel Carlig.

Trident Shopping Center este primul centru comercial al retelei de retail alimentar Trident, detinuta de oamenii de afaceri Constantin si Alina Mateescu din Sibiu. Acesta se inchide dupa doar patru luni de operare. Reprezentantii Trident nu au raspuns intrebarilor ZF pe acest subiect pana la transmiterea materialului.

“Galeria comerciala nu avea trafic suficient de clienti pentru ca a avut inca de la inaugurare un grad redus de ocupare”, a declarat un alt fost chirias al proiectului, Laszlo Dobra, directorul general al Secuiana.

Proiectul era ancorat de un hipermarket Trident cu o suprafata totala de 8.500 mp.

Acesta este al doilea centru comercial inchis in 2009, dupa Armonia Braila (dezvoltat de Red Management).

Proprietarii Trident au investit aproximativ 15 mil. euro in primul lor centru comercial, suma din care 10 mil. euro reprezinta credite atrase de la MKB Romexterra Bank, potrivit datelor comunicate anterior de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO