ZF 24

Chellomedia achizitioneaza Minimax, precum si alte canale TV din regiunea Europei Centrale si de Est

10.10.2007, 19:07 20

Chellomedia, divizia europeana a Liberty Global Inc., a achizitionat 4 canale pentru reprezentanta sa operativa cu sediul in Budapesta, Chello Central Europe, se arata intr-un comunicat al Minimax.

Ultimele achizitii, Minimax, TV Paprika, TV Deko si Filmmuzeum, au fost tranzactionate separat si achizitionate de la fondatorii acestora, astfel, portofoliul de canale al Chello Central Europe atinge cifra de 7 posturi in regiune.

Portofoliul mai include canalele Sport 1 si 2, precum si un canal ?joint venture? cu MGM. Prin noile canale achizitionate Chellomedia isi orienteaza atentia asupra televiziunii tematice, lifestyle, filme si divertisment.

Mike Moriarty, Managing Director al Chello Central Europe spune: ?Suntem foarte multumiti de noile achizitii; este cea de-a patra tranzactie a noastra in Europa Centrala si de Est in ultimele 12 luni, iar acest lucru reprezinta interesul si increderea noastra in televiziunile tematice din regiune?.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO