ZF 24

CGMB se gandeste sa majoreze tariful orar pentru parcarile aflate in administrare

PMB se gandeste sa majoreze tariful orar pentru parcarile aflate in administrare
17.01.2010, 14:01 34

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a precizat intr-osolicitare de presa ca nu respinge ideea de a majora tariful orarperceput in parcarile administrate de aceasta, in conditiile incare tariful orar a fost stabilit printr-o hotarare din 2004.Reprezentantii CGMB nu au precizat insa la cat se va ridica noultarif.

"Tariful dupa care operam in prezent este in conformitate cuHotararea nr. 84/2004, deci, ar fi anormal ca dupa 6 ani sa nu semodifice tariful practicat", au raspuns reprezentantii CGMB laintrebarea daca au in vedere majorarea tarifului orar perceput inacest an.

In prezent, tariful perceput de Primarie este de 1,5 lei pentruo ora de parcare in amplasamentele aflate in administrareaacesteia.

In momentul de fata PMB are in exploatare 88 de amplasamente cu2.945 de locuri de parcare, dintre acestea 2.567 fiind activere.Restul sunt parcari destinate persoanelor cu handicap, respectiv245 de locuri, iar 124 de locuri sunt repartizate in mod gratuit,catre unele institutii publice din Capitala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO