ZF 24

Cel mai mare lant japonez de magazine cu pret unic de vanzare intra in Romania

Cel mai mare lant japonez de magazine cu pret unic de vanzare intra in Romania
05.12.2007, 13:28 311

Cel mai mare lant de magazine cu pret fix din Japonia, Daiso, si-a marcat intrarea pe piata din Romania prin deschiderea unui magazin la Pitesti, a anuntat astazi compania.

Investitia totala in lansarea pe piata locala a primului magazin Daiso s-a ridicat la valoarea de 450.000 euro, dintre care 200.000 euro au fost directionati catre amenajarea spatiului de vanzare, iar alti 250.000 de euro au fost alocati asigurarii stocului de produse, a anuntat compania intr-un comunicat emis astazi.

"Succesul inregistrat de Grupul Daiso pe plan mondial precum si oportunitatile de dezvoltare a acestui tip de business identificate pe piata locala ne-au convins ca este un moment foarte bun pentru lansarea primelor magazine cu pret unic de vanzare? operate sub brandul Daiso in Romania. Potentialul acestui segment de retail este foarte mare pe piata locala. De aceea ne propunem ca in urmatorii ani sa investim in extinderea accelerata a retelei de magazine" declara Dan Rus, director executiv Daiso Shop Romania.

In Japonia, Daiso opereaza cea mai mare retea de magazin de tip "Totul la 100 de yeni (0,6 euro). In acest moment, grupul opereaza aproximativ 2.800 de unitati pe pietele din Asia si SUA avand anual o cifra de afaceri de peste 3 miliarde dolari.
Magazinele Daiso sunt renumite pentru gama foarte mare de produse, diversitatea si calitatea produselor, peste 90% din produsele comercializate fiind produse sub licenta proprie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO