ZF 24

Ce vor angajatii de la programele de training? Interactivitate si jocuri

12.10.2008, 14:00 19

Se iau 12-15 persoane si se aseaza intr-o sala de curs impreuna cu un speaker. Se adauga un praf de material didactic, se amesteca putin caracterul sociabil al participantilor, iar totul se fierbe intr-o atmosfera destinsa cu multe jocuri. Altfel spus, reteta perfecta pentru un training reusit.

“Eficienta unui training, cel putin in compania noastra, se masoara atat in cantitate, adica sa avem cat mai multi angajati care trec printr-un curs de formare profesionala, cat si in calitate”, afirma un trainer intern al unei companii care ofera servicii de call-center, care a participat la conferinta anuala de training organizata de Business Edu, organizator de targuri si conferinte cu profil educational saptamana trecuta.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, ce reteta trebuie aplicata ca un training sa fie eficient si cat aloca firmele din Romania pentru formarea angajatilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO