ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
02.12.2009, 09:28 21

Aeronava Airbus A400M se pregateste dezbor

Airbus doreste ca pana saptamana viitoare aeronava sa militaraA400M sa fie pregatita de primul sau zbor, insa peroblemelefinanciare si politice ar putea mentine la sol pentru inca operioada avionul pan european. A400M este unul dintre cele maiambitioase proiecte de aparare europene.

Obama vrea alti 30.000 de soldati americani inAfganistan

Presedintele american Barack Obama a cerut ca in urmatoarele 18luni numarul soldatilor din Afganistan sa creasca cu 30.000, dupacare administratia va analiza progresul razboiului si va stabili unprogram de retragere, potrivit unui oficial de la Casa Alba.

SEC ia masuri impotriva scurgerilor deinformatii

Securities and Exchange Comission a trimis in ultima luna cel putin36 de cereri fondurilor de hedging si de brokeraj de a se prezentain instanta, din cauza cresterii numarului potentialelor cazuri deincalcare a regulilor de insider-trading, potrivit unor surseapropiate. Cel putin unele dintre cereri se concentreaza peposibile scurgeri de informatii in cazul unor fuziuni din sectorulsanatatii din ultimii trei ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO