ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
18.11.2009, 10:19 19

Vizita lui Obama in China a avut rezultatemixte

Presedintele american Barack Obama a pus bazele unei schemeample de cooperare cu China, schema ce a fost anuntata inconditiile in care au aparut tot mai multe frictiuni privindproblema drepturilor omului si politica economica. Pentru Obama,rezultatele vizitei din China au fost mixte. Consilierii sai spunca el considera China cel mai important partener in solutionareacelor mai acute probleme mondiale.

Hershey si Ferrero in discutii pentru a inainta o ofertapentru Cadbury

Gigantul american ce produce ciocolata, Hershey, a purtatdiscutii la nivel inalt cu producatorul italian de ciocolataFerrero pentru a pune bazele unui acord astfel incat sa inainteze ooferta care sa rivalizeze cu cea a Kraft in valoare de 16,7 mld.dolari pentru Cadbury, potrivit unor surse apropiate.

Avocatul unui fond de investitii moare intr-o inchisoaredin Rusia

Un avocat angajat pentru fondul de investitii Hermitage CapitalManagement, inchis in Rusia pentru complicitate la frauda provocatade fond, a murit in inchisoare, a spus Irina Dudukina, purtatorulde cuvant al Comitetului de Investigatii al Ministerului de Internedin Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO