ZF 24

Ce planuri are creatorul BitDefender pentru 2010

20.01.2010, 14:35 29

Pentru Florin Talpes, 2010 pare sa fie raspunsul la toateintrebarile ramase pana acum in norul incertitudinii. Este anul incare incubatorul de afaceri Softwin va lansa primele produse, darsi un moment decisiv pentru evolutia solutiei antivirusBitDefender, scrie BUSINESS Magazin.

Nu incepe niciodata o sedinta sau un interviu fara sa aiba laindemana un teanc destul de consistent de coli de hartie si un pix.Matematician de formatie, omul de afaceri Florin Talpesconstruieste aproape tot timpul cate ceva in minte si deseneaza ingrafice aproape orice idee pe care o are, chiar cand nu face decatsa expuna o situatie trecuta sau recapituleaza strategia afacerilorsale pentru urmatoarea perioada.

La fel a procedat si atunci cand a inceput sa imagineze, in urma cumai multi ani, cateva idei noi de afaceri. Numai ca proiectele dinultimii cinci ani pentru incubatorul de start-up-uri Softwin nus-au concretizat pana acum, in ciuda investitiilor cumulate decateva milioane de euro. Anul 2010 ar putea schimba insa situatia,sustine Florin Talpes.

Cititi despre noile planuri ale lui FlorinTalpes pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO